Lomi Lomi Nui ősi hawaii templomi masszázs, melynek mozdulatai tánclépéseken alapulnak.

 

A kezelés egy rituálé, amely a minden emberben benne élő fényre fókuszál, a legtisztább részünkkel való összekapcsolódást szolgálja. Ezáltal megtisztulhatunk, képesekké válunk elengedni régi beidegződéseket, félelmeket, fájdalmakat, hogy helyettük egy örömtelibb, boldogabb életet teremtsünk magunknak.

A táncos lesimítások és a mély nyomások váltakozása által a Lomi Lomi Nui képes a test és a lélek mély rétegeit megérinteni. Hatékonyan levezeti a stresszt és a régi mintákat megtartó feszültségeket, blokkokat, így az energiák szabadon áramolhatnak a testben.

 

Fontos hangsúlyozni, hogy a masszőr feladata a megfelelő légkör (szentély) megteremtése az öngyógyításhoz, a masszírozott személy döntése és aktív közreműködése szükséges a gyógyuláshoz.

A polinéz ritmusok és dalok a tánccal összekapcsolódva olyan spirituális légkört teremtenek, amelyben hozzáférhetővé válik az őseink által összegyűjtött tudás (genetikai memóriák), közelebb kerülhetünk ahhoz, kik vagyunk, honnan jöttünk, milyen értékeket, örökséget hordozunk, és annak hogyan tudunk teret biztosítani az életünkben.

 

A Lomi Lomi Nui olajjal történik, teljes testmasszázs, ahol az intim részeket törülköző takarja.

A teljes testmasszázs idõtartama kb. 90 perc. Lehetőség van lazító, nyújtó ún. streching masszázs kipróbálására, ami történhet ruhában is, kb. 50 perc

 

Aloha a hawaii-i nyelven azt jelenti: légy boldog és oszd meg az élet örömét másokkal!

 

 

Archívum