A Ma-uri masszázs ősi polinéz életszemléleten alapuló gyógyítási rendszer.

A Ma-uri masszázs egy rituálé, ami segít emlékezni arra, hogy az igazi lényegünk a Fény, hogy mi vagyunk a valóságunk megteremtői.

Célja, hogy visszaállítsa a harmóniát az ember és az Univerzum, az ember és a természet között, hogy egyensúlyt teremtsen test, lélek és szellem között, melynek megléte elengedhetetlen a belső harmóniához. A Ma-uri masszázs az egész személyiségnek szól, nem csupán egy-egy izomcsoportnak.

 

 

A hagyományos masszázshoz annyiban hasonlít, hogy érintések sorozatából áll: alkarral, hosszú, áramló mozdulatokkal dolgozik a masszőr a testen.

A masszőr rituális tánclépései állandó áramlást hoznak létre, ami a tenger mozgását idézi, a masszírozott ember testében és lelkében beindítja az öngyógyító erőket, megtisztít, életerővel tölt fel.

 

A masszázs olajjal történik, a test ruhátlan, az intim területeket törülköző fedi.

 

Hatásai:

– Erősíti az immunrendszert, így a fizikai test védekező- és állóképességét.

– Ellazít, megszünteti az izomfeszültséget, hajlékonnyá teszi az izületeket és növeli azok mozgékonyságát. Ennek köszönhetően izületi és mozgás-szervrendszer problémái javulnak; gerinc, váll, hát fájdalmak enyhülnek.

– Méregtelenít, megtisztítja a szervezetet a vérkeringés és a nyirok utak felszabadítása által, így a belső szervek egészségesebb működésre képesek.

– Csontritkulás folyamatát lassítja illetve megelőzi.

– Táplálja, fiatalítja a bőrt.

– Test-lélek-szellem szinten harmonizál, belső egyensúlyérzetet, stabilitást ad.

– Fejleszti a tudatosságot, növeli az önbizalmat, önértékelést, intuíciót.

– Energetikailag egyensúlyba hozza a szervezetet.

– Összehangolja a bal és jobb agyfélteke működését.

– Segít, hogy a testben lerakódott negatív érzelmi mintákat fel tudjuk oldani, traumákat fel tudjuk dolgozni és el tudjuk engedni önmagunkban.

 

 

Archívum