A várandósság az asszonyok életének legősibb misztériuma, amit a nők sokféleképpen élnek meg. A Ma-uri kismama masszázs abban nyújt segítséget, hogy a gyermekvárás 9 hónapja örömteli, harmonikus folyamat legyen, valamennyi résztvevő számára igazi áldott állapot.

Az alkarok hosszú folyamatos mozdulatokkal masszíroznak, amik a tenger hullámzását idézik. Folyamatos, harmonikus energia áramlás jön létre a szervezetben, ami segít a kismamának ellazulni, megpihenni és a gyermekével való bensőséges kapcsolatra figyelni.

 

A masszázs kényelmes, oldalfekvő pozícióban olajjal történik. A test ruhátlan, de az intim területeket törülköző fedi.

 

Hatásai:

– csillapítja a derék- hát- és láb fájdalmakat,

– javítja az izmok rugalmasságát,

– egyensúlyba hozza a fizikai test működését, segíti a babával való kapcsolat kialakítását és elmélyítését,

– lehetőséget biztosít a félelmek és aggodalmak elengedésére,

– támogatja a szülésre való mentális és lelki felkészülést.

 

A Mama Ma-uri számomra az óceán hullámzása, a végtelen érintése, a tisztaság áramlása. Lehetőséget teremt, hogy a bennünk élő ősi női erőt felfedezzük és a felszínre hozzuk. Azt az erőt, amit befogad és táplál, ami határokat szab és magához ölel, ami szeret feltétel nélkül.

 

Szeretném kiemelni, hogy a Mama Ma-uri nemcsak a várandós nőknek szól. A baba megérkezése utáni időszakban legalább annyira szükségük van az anyáknak arra, hogy töltődhessenek, befogadhassanak gyógyító energiákat, hogy utána újult erővel és figyelemmel fordulhassanak gyermekeik, családjuk felé. Új élet érkezése új kihívásokat hoz, amikre egy önmagával és a világgal harmóniában lévő anya könnyebben talál megoldásokat.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Archívum